Wenngarn Slott och Haga kyrka: Li & Tom

Tom ringde en dag till Li och frågade om hon hade lust att komma hem till honom för att kolla på film. Han sa att Patrik, deras gemensamma vän (och senare bestman), skulle komma dit. Tom kom och hämtade Li hemma hos hennes föräldrar och sen åkte de hem till honom. Tom sa att Patrik skulle komma lite senare och Li tänkte väl inte mer på det. Men tiden gick och Patrik dök inte upp. Li smsade Patrik för att fråga vart han var. Han visste inte att han skulle komma hem till Tom. Det var en lysande plan av Tom för det var den kvällen då det verkligen klickade mellan Li och Tom.

Li och Tom gifte sig på sommarens varmaste och soligaste dag, med vigsel i Haga kyrka i Sigtuna och fest på underbara Wenngarn Slott. När jag klev in bröllopssviten på Wenngarn Slott satt en blond skönhet på huk och grävde i sin väska. Hon tittade upp och såg förvirrat på mig. Jag tittade lika förvirrat tillbaka. Det var nämligen Caroline, en brud vars bröllop jag skulle fotografera två veckor senare i september. Mitt huvud börjar snurra. Hjälp, har jag blandat ihop bröllopen!? Sen ser jag Li. Li undrar varför vi ser så förvirrade ut. Vi ser på Li. Det visar sig att Li och Caroline har bokat samma bröllopsfotograf utan att veta om det – MIG! Nu är Caroline tärna och Li står som brud. Om två veckor är det Li som är tärna och Caroline brud. Oj, vad vi skrattade. Tom sa efteråt att Li och Caroline har lika smak om allt – skor, kläder och uppenbarligen bröllopsfotograf också.

“Tom har alltid funnits där i alla tuffa stunder och han har gjort mig till en lugnare och tryggare människa. Det finns ingen som är så omtänksam och lugn som Tom. Han är den bästa pappan till våra underbara barn. Och vi är som gjorda för varandra med våra olika personligheter men ändå samma värderingar. Jag kunde verkligen inte ha hittat en bättre man att gifta mig med.”

Tack underbara Li & Tom för jag har dela så fina stunder med er. Ni är så avslappnade och härliga ihop, och skapar så varmt atmosfär omkring er.

Makeup och hårstyling: Anna Sandström från Salongen Sigtuna

 

Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka  Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka Bröllop Wenngarn Slott och Haga kyrka

Share this story