Bröllopsporträtt på Långholmen med kvällsljus

En underbar augustikväll mötte jag upp detta L O V I N G coulpe, Tilde & Putte, tillsammans med några andra fotografer för att träna motljus fotografering med bästa Emelie Ohlsson. Som bröllopsfotograf är det viktigt att alltid utvecklas och inspireras, tycker jag. Tildes klänning var som en stor fluffig gräddmaräng, helt underbar. Vi hade roligt och paret var så vackra ihop. Tilde driver en spa studio mitt i hjärtat av Östermalm, Beauty by Tilde. Nu när jag sitter i decembermörkret och äntligen har tid att bläddra igenom bilderna blir jag alldeles lycklig. Här är ett smakprov på mina bilder. I just love them!
Tilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & PutteTilde & Putte

 

Share this story