Nyckelvikens Herrgård: Johanna & Markus

Markus friade till Johanna i Barcelona. Efter middagen ville Markus gå en promenad på stranden. Johanna trodde att de skulle bli rånade på stranden och tyckte att de skulle ta en drink istället. Efter lite tjat gav hon med sig (vilken tur!). De gick en bit på stranden och sedan tog Markus med Johanna ut på piren och pekade ut på klipporna längre ut i vattnet och sa “minns du att det var där ute vi blev tillsammans?” (jag dör vad fint!). Sedan kommer Johanna inte ihåg vad Markus sa mer för han gick ner på knä och frågade om hon ville gifta sig med honom. Hon kunde inte fått ett finare frieri från sin kärlek.

Jag träffade underbara Johanna och Markus när jag ställde ut på Bröllopsmässan Bröllopsfeber i Stockholm, och det tog 30 sekunder för oss att klicka. Jag blev så otroligt glad när de bokade mig.

De gifte sig sedan en varm och solig augustidag i Sankt Jacobs kyrka vid Kungsträdgården. Efteråt gick vi från kyrkan till Skeppsholmen. Jag som bröllopsfotograf älskar att gå med mina brudpar i stan. Det blir så många spontana och kärleksfulla ögonblick när man är i rörelse. Och med Johanna & Markus har man inte en tråkig stund. De bara strålar av värme och kärlek. Vi rundade Skeppsholmen och sedan plockade en hyrd Djurgårdsfärja upp oss. På båten fanns gästerna, och toastmaster och toastmadame hade förberett roliga aktiviteter. Vi la till vid Nyckelviken, och gick upp till Nyckelvikens herrgård där middagen och festen var för kvällen. Grattis härligaste Johanna & Markus till ett helt magiskt bröllop.

Markus och Johanna valde mitt 6-timmars paket.

Fotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra JensenFotograf Sandra Jensenbride-stockholm-fotografsandrajensenskeppsholmen-fotografsandrajensen   skeppsholmen-fotografsandrajensenwedding-stockholm-fotografsandrajensenskeppsholmen-fotografsandrajensenBröllopsfotograf Nyckelvikens Herrgård030-20160820_fotografsandrajensen031-20160820_fotografsandrajensen032-20160820_fotografsandrajensen033-20160820_fotografsandrajensen034-20160820_fotografsandrajensenfotografsandrajensenwedding-stockholmDjurgårdsfärjan-fotografsandrajensenDjurgårdsfärjan-fotografsandrajensenNyckelvikenNyckelvikennyckelviken-fotografsandrajensennyckelvikens-herrgård-fotografsandrajensennyckelvikens-herrgård-fotografsandrajensendekoration-nyckelviken-fotografsandrajensendukning-nyckelviken-fotografsandrajensennyckelvikens-herrgård-fotografsandrajensenwedding-stockholm-fotografsandrajensen

Share this story