Ljunglöfska Slottet: Marie & Murat

Skratt, naturligt och kärlek, gillar du de orden så ska du boka mig, skriver jag på min hemsida. När jag träffade Marie på Bröllopsmässan Bröllopsfeber så kände jag direkt att vi klickade. Jag stod och hoppades att hon skulle komma tillbaka, och det gjorde hon. När mässan nästan skulle stänga så kom hon och bokade mig som deras bröllopsfotograf, och jag kände mig förstås väldigt hedrad. Det är något euforiskt när ett brudpar blir “mitt” brudpar. Kärlek och åter kärlek. Marie och Murat gifte sig i Kungsholms kyrka och hade festen på fina Ljunglöfska Slottet. Vet inte hur mycket skratt, pussar och kärlek jag fotograferade på deras bröllopsdag. Så fort de såg på varandra var det mycket känslor. Och på kvällen innan jag slutade gick vi ner till vattnet och fick underbara bilder i solnedgången. Marie och Murat valde 6 timmars paketet.

Share this story