MENU

Secret Bride Light 2020

LIMITED EDITION

“Shine like the whole universe is yours.”
~ Rumi ~

Secret Bride Light

3900kr (ord. pris 6100kr)

Nu har jag släppt årets Secret Bride Light – Limited Edition. Jag har satt ihop ett paket som innehåller en light version av Secret Bride. Det finns endast 5 tider per tillfälle, så först till kvarn gäller…

Secret Bride Light 2020

Limited Edition

Secret Bride Light

60 minuter fotografering
1 ombyte under fotograferingen
Online galleri
6 st digitala högupplösta filer (som du kan skriva ut själv)

Aktuella Tider

1 5 - 1 6 M A R S
1 9 - 2 0 A P R I L
1 7 - 1 8 M A J
1 4 - 1 5 J U N I

Information

Din del av hotellhyran är 300kr. Du kan köpa till extra högupplösta filer eller produkter som album och Fine Art Box, samt makeup och hårstyling.

På söndagarna sker fotograferingen på eftermiddagen. Det finns 3 platser från 14.30. På måndagarna sker fotograferingen på förmiddagen. Det finns 2 platser på förmiddagen fram till 12.00. Om du bokar en av måndagstiderna får du dessutom 2st extra digitala högupplösta bilder.

Priset gäller bara de specifika datumen och tiderna. Avbokning inte möjligt då jag planerar erbjudandet efter antal bokningar. Ombokning till någon av de andra tillfällena är möjligt i mån av tillgängliga tider. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter.

Vi fotograferar i en lyxig och lugn hotellmiljö. Du behöver inte oroa dig för att posera för mig, jag guidar dig genom sessionen. Vi kommer att ha kul och du kommer att känna dig lugn och säker.

Remember Your Beauty

Gör en bokningsförfrågan

CLOSE