MENU

Secret Bride 2021

LIGHT EDITION

“Shine like the whole universe is yours.”
~ Rumi ~

Secret Bride Light

3900kr

Nu har jag släppt tiderna för Secret Bride Light 2021, där jag satt ihop ett paket som innehåller en light version av vår succé Secret Bride Boudoir för dig som vill hålla kostnaderna nere.

Paketet innehåller fotografering och ett antal högupplösta digitala filer där du själv beställer dina printar (utskrifter). Du gör en bokningsförfrågan av Secret Bride Light längst ner på sidan.

Vi fotograferar i en vacker och lugn miljö. Du behöver inte oroa dig för att posera för mig. Jag guidar dig genom sessionen. Vi kommer att ha kul och du kommer att känna dig lugn och säker.

Är du mer intresserad av en mer all inclusive lösning med make up och hårstyling, lite mer fototid med ombyte, några fler digitala filer, samt få expert hjälp med underkläder för både din boudoir session och känna dig bekväm och vacker under din bröllopsklänning? Vårt expert team har gått samman ett antal söndagar under 2021 där vi satt ihop ett Secret Bride Limited Edition paket till dig.

Secret Bride 2021

Light Edition

Secret Bride Light

40 minuter fotografering
1 outfit under fotograferingen
Online galleri
6 st digitala högupplösta filer som du kan skriva ut själv

Aktuella Tider

14 M A R S
18 A P R I L
16 M A J
13 J U N I
4 JULI
15 AUGUSTI

Information

Din del av hotellhyran är 500kr. Du kan alltid köpa till extra högupplösta filer, printar, album eller Fine Art Box, samt makeup och hårstyling.

Priset för Secret Bride Light gäller bara de specifika datumen och tiderna. Avbokning inte möjligt då jag planerar erbjudandet efter antal bokningar. Ombokning till någon av de andra tillfällena är möjligt i mån av tillgängliga tider. Räkna med 10 min innan att komma igång och 10 minuter efteråt att runda av. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter.

Vi ser fram emot en alldeles underbar stund med dig!

Secret Bride Light

Bokningsförfrågan

CLOSE