MENU

Älskling, Jag är så glad och lycklig över att jag fann dig. Att våra vägar möttes i en studentkorridor. Jag är glad över att jag, trots att jag var så trött efter jobbet, tog mig iväg till kareokefesten på kvällen för 7 år sedan. För det var där jag fann dig och någonstans på vägen blev jag kär i dig för den du var och är.Bröllopfotograf Sandra JensenBröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra JensenBröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra JensenBröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra JensenBröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen Bröllopfotograf Sandra Jensen

Comments
Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE