Hagaparken vinter: Susanne & P-A

Jag vill fotografera mer vinterbröllop. Det är sååå vackert. Härliga Susanne & P-A går hand i hand över isen och ser kärleksfullt på varandra. De är sådan stor inspiration. P-A friande till Susanne redan 3 månader efter att de träffades första gången på en yatch, och 7 månader senare gifte de sig en otroligt varm dag i maj i Täby kyrka. Det är 8 år sedan.

Idag har de klätt upp sig igen. Jag hjälper Susanne att knäppa massa knappar i brudklänningen på en toalett i Hagaparken. Vi skrattar. Nu ska hon och P-A modella på Emelies workshop och jag assisterar. Det är så kul att assistera Emelie, och ibland hinner jag ta fram kameran.

Susanne berättar att den där dagen på yatchen så pratade de timme ut och timme in, och på deras första date gick de hand i hand i ett regnigt Gamla Stan. “Och när P-A friade höll han ett fint tal om hur mycket han älskade mig och gick sedan ner på knä och frågade “Vill du gifta dig med mig” Självklart svarade jag JA!”. Sedan firade de frieriet på restaurang, och tillsammans med vänner ute på nattklubb.

I deras förhållande är kärlek och familjen viktigast. “Han är en sann romantiker och får mig helt enkelt att må bra. Han älskar mig för jag är jag”, säger Susanne och fnittrar. Jag tar upp kameran och fångar ett ögonblick av avslappnad och innerlig kärlek, och ljuset omfamnar dem. Jag blir så rörd. Att de ser lika kärleksfullt på varandra nu.

Makeup och hårstyling: Mathilde Hylander

Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken 024-hagaparken_vinter_20160221_fotografsandrajensen Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken Bröllopsporträtt vinterbröllop Hagaparken

Share this story