Beautiful boudoir

Boudoir workshop med Brigitte GrenfeldtEn av mina stora drömmar har varit att utöka mitt fotoutbud med boudoir, morgongåva fotograferingar. Jag tycker det är otroligt vackert och häftigt. Så jag blev så sjukt glad när min stora förebild inom svensk boudoir Brigitte Grenfeldt hade en boudoirworkshop i Stockholm. Fantastiskt att få lära av den bästa. Hade en underbar dag med henne och några andra fotografer. Här är bilderna tog jag på Brigittes workshop. Jag är så stolt över att jag nu har boudoir i mitt utbud, så missa inte mitt lanseringspris på på boudoir morgongåva paket.Boudoir workshop med Brigitte Grenfeldt

Boudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte GrenfeldtBoudoir workshop med Brigitte Grenfeldt

Share this story