Båstad Strand: Erika & Björn

Björns frieri till Erika är nog något vi kvinnor drömmer lite om i hemlighet. De träffades på ett uteställe i Helsingborg, Le Cardinal. Ganska direkt klicka det och kärleken växte bara starkare och starkare. Det Björn älskar mest med sin Erika, förutom att hon är en vacker och underbar kvinna, är hennes lojalitet, ärlighet och seende, både in- och utseende. Erika vet att Björn ALLTID finns där för henne oavsett vad.

Jag fotograferade underbara och roliga Erika & Björn i Båstad när jag skulle utmana mig till att bli en ännu bättre bröllopsfotograf. När bröllopssäsongen inte riktigt är igång så försöker jag ta min bröllopsfotografering och mitt företag till högre höjder. Jag åkte på workshop med Love by Emelie. Jag fick tid att fundera över mitt varumärke, min bildstil och vem jag är som fotograf. Så otroligt nyttigt. Jag träffade också 10 andra härliga fotografer som inspirerade mig.

Erika driver en väldigt fin och känslomässig blogg som bland tar upp barnlöshet. Gå in och läs den. Vill ni läsa om Björns perfekta frieri så scrolla till slutet…

Bröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad StrandBröllopfotograf Båstad Strand

Samma dag som de flyttade in i sin lägenhet så gick Björn in i sovrummet och gjorde ordning för en överraskning. Erika minns detaljerna. Björn hade tänkt på de småsakerna som kvinnor uppskattar: blommorna, deras låt, skumpa, hjärtslingan, miranda nallen på kortet, det fina rimmet, och att han hade bokat bord på stället där de träffades. Så gick han ner knä och friade… Naken!

Share this story