Wenngarns Slott och Skokloster kyrka: Mikaela och Emil

“Det första jag såg hos Mikaela var dom där underbart vackra ögonen på en oerhört vacker högstadie tjej. Stunden jag insåg att hon var mer än min bästa vän var något alldeles speciellt och pirrigt trodde att mitt hjärta skulle flyga iväg och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag känner mig som mest älskad när jag bara får vara med henne i lugn och ro på en härlig och avslappnande semester eller en spontan och underbar dag.”

De vackra orden skrev Emil till sin älskade Mikaela. I hela fyra år planerade de sitt drömbröllop, och det blev verkligen så. Det var en fantastisk dag med vigsel i Skokloster kyrka och middag på Wenngarn Slott, och med många skratt och tårar. Vi avslutade kvällen med lite bröllopsfotografering i solnedgången. Helt magiskt. Och för att inte prata om den 8 minuter långa dansshow Emil och Mikaela gav på nattkvisten. De bjuder verkligen på sig själva. Så är underbara Mikaela & Emil. Här kommer en liten sneakpeak. Mer bilder inom kort.

Bröllop Skokloster Slott och Wenngarn Slott, Bröllopsfotograf Bröllop Skokloster Slott och Wenngarn Slott, Bröllopsfotograf Bröllop Skokloster Slott och Wenngarn Slott, Bröllopsfotograf

Share this story