Beloved prewedding moment Wenngarns Slott

För nästan 1 år sedan fick jag ett långt mail från Mikaela. Hon skrev känslomässigt och fint om henne och Emil, och hur länge hon hade letat efter en bröllopsfotograf. Hon hade scannat hemsida efter hemsida, men inte hittat den typ av bröllopsfotograf som hon och Emil letade efter. Tills hon kom till min hemsida. Hon föll för mina bilder, hur jag jobbar med ljuset och fångar kärleken mellan brudparen. Och hon skickade ett ännu längre mail om hur lycklig hon var när jag berättade att jag var ledig på just deras bröllopsdag. Jag blev så rörd så det finns inte ord. Finns det något mer underbart än när ett brudpar skriver långt och länge om min bildstil och hur jag arbetar som bröllopsfotograf? Mikaela & Emil valde även att göra en Beloved photography session på sin konsultation. De läste bland annat kärleksbrev för varandra och lyssnade på “vår låt”. Jag känner mig så lyckligt lottad som får följa Mikaela & Emil på deras kärleksresa på detta fantastiska sätt. De är så otroligt härliga med varandra. Och nu är det dags för dem att gifta sig. Imorgon den 1 augusti gifter de sig i Skokloster kyrka och sedan är det fest vid Wenngarn Slott. Jag ser så fram emot att äntligen få föreviga detta kärleksfulla par.
Mikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns Slott
Mikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns SlottMikaela & Emil Beloved, Wenngarns Slott

Share this story