Uppenbarelsekyrkan + Grand Hotel Saltsjöbaden: Isabel & Hans

Isabel och Hans wedding is a D R E A M, vilket par, vilken klänning, vilken slöja, vilken kärleksfylld dag. So L O V L E Y. J’aime cela! Jag blev tårögd när jag fotograferade Isabel & Hans sagobröllop i Uppenbarelsekyrkan och på Grand Hotel i Saltsjöbaden, och jag blev tårögd när jag redigerade deras bilder. Men mest tårögd blev jag när de efter leverans av bilderna först skrev “Wow! vilka bilder, har kollat ungefär halvvägs men kände att jag var tvungen att mejla dig redan nu. Det blir gråtfest igen nu när vi tittar på dem! Tusen tack!” och en stund senare kom ytterligare ett till mail “Vi är så glada att vi fick en så fantastisk fotograf som du!”. Jag gläds med dem och det var en ära att dela deras stund. Jag vill också tacka min fantastiska assistent Christell som gjorde ett kanonjobb den sagolika dagen. Här kommer liten sneakpeak på bilderna. Mer bilder kommer inom kort.

Isabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier Isoz bröllop Isabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier Isoz bröllopIsabel & Hans Lestapierisabel_hans_fotografsandrajensen_09Isabel & Hans Lestapier Isoz bröllopIsabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier Isoz bröllopIsabel & Hans Lestapier Isoz bröllopIsabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier Isabel & Hans LestapierIsabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier IsozIsabel & Hans LestapierIsabel & Hans Lestapier IsozIsabel & Hans Lestapier

Share this story