Workshop SecretBox® med Brigitte Grenfeldt

Äntligen SecretBox® workshop med Brigitte!

Nu ger Brigitte Grenfeldt äntligen workshop i SecretBox®. En mer sensuell sida av boudoir att använda som morgongåva på bröllopsdagen.

Vi kommer gå igenom hur vi jobbar med kunder och vi fotar SecretBox. Hur vi tänker kring ljus, posering, lingerie och vad är som sensuellt (och inte)? Vi kommer även ge feedback på hur man kan få fart eller går vidare med sin morgongåva fotografering. SecretBox® är ett bra komplement och intäkt till bröllopsfotografering.

Brigitte är så laddad att ge allt för dig! Som sidekick och assistent finns bröllops- och boudoirfotograf Sandra Jensen för att hjälpa till.

Malmö 15 oktober 2017

Mystikens Venedig, Italien 8-10 november 2018

Vi planerar även workshop i Västerås, Paris, och Languedoc.

Läs mer i inbjudan nedan. Bokning eller intresseanmälan sker i formuläret längst ner på sidan.

Workshop i SecretBox® med Brigitte Grenfeldt

Adobe Spark Page

Lite mer information

Det förväntas att du har koll på tekniska inställningar på kameran och att du har fotat eller assisterat någon boudoir. I workshopen ingår fotografering med modell i en vacker svit, samt kaffe/te. Det ingår inte resa, lunch eller eventuell övernattning. Efter workshopen får du får tillgång till en privat grupp på Facebook där vi fortsätter att hjälpa varandra.

Pris 4900 kr inkl. moms

3920 kr exkl. moms
Vid bokning betalas en bokningsavgift på 1000 kr. Slutfakturan ska vara betald senast 30 dagar efter workshopen. Det finns möjlighet att delbetala.

Ha du ytterligare frågor så kan du maila till Sandra på foto@sandrajensen.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att veta våra nya workshops eller andra event och nyheter!


Boka workshop