Äntligen SecretBox® workshop med Brigitte!

Nu ger Brigitte Grenfeldt äntligen workshop i SecretBox®. En mer sensuell sida av boudoir att använda som morgongåva på bröllopsdagen. Vi kommer lägga fokus på hur skuggor ger mer djup och mystik i bilden. Vi kommer även ge personlig feedback på hur du kan få fart eller går vidare med din morgongåva fotografering. SecretBox® är ett bra komplement till bröllopsfotografering. Brigitte är så laddad att ge allt för dig! Som sidekick och assistent finns bröllops- och boudoirfotograf Sandra Jensen för att hjälpa till. Läs mer om workshopen i inbjudan nedan. Bokning sker i formuläret längst ner på sidan.

Workshop i SecretBox® med Brigitte Grenfeldt

Lite mer information

Det förväntas att du har koll på tekniska inställningar på kameran och att du har fotat eller assisterat någon boudoir. I workshopen ingår fotografering med modell i en vacker svit, samt kaffe/te. Det ingår inte resa, lunch eller eventuell övernattning. Efter workshopen får du får tillgång till en privat grupp på Facebook där vi fortsätter att hjälpa varandra.

Pris 4900 kr inkl. moms

3920 kr exkl. moms
Vid bokning betalas en bokningsavgift på 1000 kr. Slutfakturan ska vara betald senast 30 dagar efter workshopen. Det finns möjlighet att delbetala.

Ha du ytterligare frågor så kan du maila till Sandra på foto@sandrajensen.se

Boka workshop