MENU

Vigsel i Paris

Er kärlekssaga i Paris

Låt mig fånga er kärlekssaga i Paris. När ni äter frukost, gör er i ordning, pirret i magen, kläderna, detaljerna, när ni håller varandra i handen, när ni svara JA, och när ni strosar runt i Paris högt över öronen förälskade. Jag vill ta fram de spontana och äkta känslorna i romantiska Paris, och jag vet var de romantiska ställena gömmer sig. Vi försöker framförallt utnyttja det vackra ljuset i soluppgången och solnedgången.

Jag reser gärna till Paris och dokumenterar er romantiska vigsel eller bröllop. De flesta gifter sig genom en borgerlig vigsel på Svenska Ambassaden, eller får en välsignelse i Svenska kyrkan. Jag är med er hela dagen. Vi flanerar runt i Paris och tar olika typer av parisiska kärleksbilder, enligt era önskemål.

Ni åker hela vägen till romantiska Paris och gifter er. Ni åker ner själva och har det absolut underbart. När ni sedan kommer hem och tar fram det vackra albumet, som tar er tillbaka till er dag i romantiska Paris som det var där och då. Då vet ni att ni tog rätt beslut att ta med en fotograf som är en glad och passionerad frankofon.

Fördelen med att anlita mig som bröllopsfotograf i Paris, är att jag är med er en hel dag i Paris, samt att vi träffas innan i Sverige och provfotograferar och planerar er romantiska bröllopsdag i Paris. Jag har många tips till er. Vi hinner lära känna varandra innan så ni kan känna er bekväma och slappna av väl nere på plats.

Och det behöver faktiskt inte kosta så mycket. Berätta om er dag så får ni en offert.

Paris_Vigsel_Wedding_20150409_IMG_8674_low

[ultimate_heading main_heading=”Natalia & Daniel” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”rgba(206,180,132,0.62)” line_width=”300″ spacer_margin=”margin-top:10px;margin-bottom:10px;”]
[/ultimate_heading]

Natalia & Daniel Wedding Paris 

Sms 1: “Tack för allt Sandra! Vi är otroligt nöjda med de bilder vi hittills sett! Du är en fantastisk person och fotograf ❤️❤️❤️ vi är så glada över att du var vår fotograf! Massa kärlek från oss”

Sms 2: “På riktigt Sandra! Vi döööör här!!!! Sååååå fint foto på insta”

Sms 3: “Hej Sandra! Igår blev det gråtfest – deluxe! Så himla fina bilder, det var magiskt att se dem ❤️ Tack snälla för allt!”

[ultimate_heading main_heading=”Love Notes” main_heading_color=”#ffffff” spacer=”line_with_icon” spacer_position=”bottom” line_height=”1″ line_color=”#ffffff” icon=”Defaults-heart-o” icon_size=”19″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” line_width=”150″]
[/ultimate_heading]

Lite mer information

Ett avtal skrivs vid bokning samt en bokningsavgift på 50% av paketpriset betalas. Detta garanterar er bokning. Resterande summa betalas 10 dagar efter bröllopsdagen. Brudparet står för omkostnader för fotografen på bröllopsdagen när fotografen är med brudparet, t ex frukost, lunch, taxi, kaffe och middag. Jag kommer troligen behöver paus under dagen, cirka 2 timmar enligt överenskommelse. Resekostnader kan förekomma till bröllopsmötet i Sverige med 35 kr/mil utanför Järfälla kommun i Stockholm (alternativt biljett för tåg eller flyg). De högupplösta bilderna levereras i JPG och är klara för visning 6-8 veckor efter bröllopsdagen, och skickas på USB när slutfakturan är betald.

Detta ingår i mitt parispaket

  • Bröllopsmöte i Sverige där vi gör en planering för bröllopsdagen (jag vet mycket om Paris)
  • En provfotografering i Sverige med inslag av Beloved Photography
  • Jag är med er från frukost fram till middagen på kvällen på bröllopsdagen förberedelser, vigsel och romantiska bröllopsporträtt i Paris (en liten paus på cirka 2 timmar kan förekommer och det reglerar vi i avtalet)
  • Möjlighet att läsa kärleksbrev för varandra i Paris med hjälp av Beloved Photography
  • Flyg och hotell för mig ingår i paketpriset. Jag bokar själv
  • Cirka 300 högupplösta bilder
  • 1 st. Fine Art album 15×15 cm med 15 uppslag (30 sidor)

Priset är beroende på säsong. Skicka en bokningsförfrågan och berätta mer om er och er dag, datum och era planer så återkommer jag med prisförslag. Ju mer ni skriver ju lättare för mig att beräkna.

Bokningsförfrågan Paris

CLOSE