Skratt, naturligt och kärlek

Jag är lycklig som får fotografera och dokumentera kärlek mellan två vackra själar som funnit varandra, och som lovar varandra evig kärlek.

Jag vill att ni ska få mer än fina bilder. Ni ska även känna ögonblicken och känslorna i bilderna. Det som är ni. Hur ni ser på varandra. Hur ni är med varandra. Jag älskar när de lyxiga och romantiska bilderna blandas med många skratt och genuin glädje.

Bilderna blir en härlig lifestyle dokumentär som tar er tillbaka till er fantastiska dag med era nära och kära. Med ett vackert album kan ni känna dagen om och om igen.

När ni bokat mig som er bröllopsfotograf så vill jag att ni ska känna det kärleksfulla genom hela resan tillsammans med mig både före, under och efter er bröllopsdag.

”With my whole heart for my whole life”. Passion med hela hjärtat, som jag känner till mitt yrke som fotograf, till min man, till livet och min familj.

Mina bröllopspaket

I alla mina bröllopspaket ingår bröllopsmöte med beloved kärleksfotografering, de bästa högupplösta digitala bilderna (cirka 40 bilder per timme), förstoring på Fine Art papper och ett vackert album. För mig är det viktigt att det är kvalitet hela vägen. Att bläddra i ett fantastisk album och ta sig tillbaka till bröllopsdagen är en underbar känsla.

Tänk på att lördagar under juni-augusti bokas upp tidigt, cirka 1 år innan.

Smaragd, 3 timmar

Bröllopsmöte

Vi träffas innan för bröllopsmöte och en kärleksfotografering, då ni får prova på att stå framför kameran. Ni får cirka 10 högupplösta bilder från fotograferingen. Bilderna kan ni exempelvis använda till inbjudningskort eller program på bröllopsdagen.

3 timmar sammanhängande fotografering

På 3 timmar får ni med vackra och glada bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer, grupp- och familjebilder utanför kyrkan. Om ni gifter er genom en borgerlig ceremoni kan ni hinna få med lite mera, som exempelvis brudskål om det är på samma plats.

Produkter

Högupplösta bilder cirka 150 st.
1 st album 19×19 cm, 13 uppslag (26 sidor)
1 st förstoring Fine Art 20×30 cm

Pris: 16.900 kr

3 timmars paketet går ännu inte att boka på lördagar under juni-augusti 2018. Jag tar just nu bara emot bokningar med minimum 5-6 timmar dessa månader.

Safir, 6 timmar

Bröllopsmöte

Vi träffas innan för bröllopsmöte och en kärleksfotografering, då ni får prova på att stå framför kameran. Ni får cirka 20 högupplösta bilder från fotograferingen. Bilderna kan ni exempelvis använda till inbjudningskort eller program på bröllopsdagen.

6 timmar sammanhängande fotografering

Sex timmar är ett riktigt lagompaket. Då hinner vi med era vackra bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer, grupp- och familjebilder, brudskål och mingel. Beroende på vad ni själva vill så finns även tid till lite förberedelser, eller lite bilder kring sittningen och dukning.

Produkter

Högupplösta bilder cirka 300 st.
1 st vacker artbook 20×20 cm, 15 uppslag (30 sidor) med omslag av natural raw linen
1 st förstoringar Fine Art 30×40 cm

Pris: 21.900 kr

Rubin, 9 timmar

Bröllopsmöte

Vi träffas innan för bröllopsmöte och en kärleksfotografering, då ni får prova på att stå framför kameran. Ni får alla de bästa högupplösta bilderna från fotograferingen. Bilderna kan ni exempelvis använda till inbjudningskort eller program på bröllopsdagen.

10 timmar sammanhängande fotografering

Med mitt 9-timmarspaket täcker ni en stor del av er magiska dag. Under planeringsmötet diskuterar vi hur ni vill fördela tiden och vad som är viktigast för er. Kvällen kan kanske avslutas med en romantisk kvällsfotografering i solnedgången.

Produkter

Högupplösta bilder, cirka 400 st.
1 st vacker artbook 25×25 cm, 15 uppslag (30 sidor) med omslag av natural raw linen
2 st förstoringar Fine Art 30×40 cm

Pris: 26.900 kr

Diamant, 12 timmar

Bröllopsmöte

Vi träffas innan för bröllopsmöte och en kärleksfotografering, då ni får prova på att stå framför kameran. Ni får alla de bästa högupplösta bilderna från fotograferingen. Bilderna kan ni exempelvis använda till inbjudningskort eller program på bröllopsdagen.

12 timmar sammanhängande fotografering

Vill ni fånga hela dagen och inte fundera så mycket över timmar hit och dit. Med Diamant har ni mig som fotograf från förberedelser till brudvalsen.

Produkter

Högupplösta bilder, cirka 500 st.
1 st vacker artbook 25×25 cm, 20 uppslag (40 sidor) med omslag av natural raw linen
3 st förstoringar Fine Art 30×40 cm
80 st tackkort med kuvert

Pris: 32.900 kr

Ni ska boka mig om…

Om ni tycker om orden skratt, naturligt och kärlek

Om ni letar efter ljusa, romantiska bilder och gärna några från det romantiska kvällsljuset

Om ni är med på mina tokigheter som kan få er att skratta och se kärleksfullt på varandra

Om ni vill ha en trygg bröllopsfotograf som är lättsam, som vill göra det lilla extra för er och sprida värme till era gäster

…. och sen tycker ni nog att ett extra fint album som ni har många år efteråt kan vara något för er

Nu är jag nyfiken att få veta mer om er stora dag och hur jag kan göra er dag till ett minne för livet.

Bokningsförfrågan